HUMOR SHQIP

  HUMOR  SHQIP  

Humor Shqip 2009
Cim Polici në Pavarsi Qumili në Velipoj Shoqëria te Zet'hanja
Zyra - Zethanja 2009  Gezuar me Stupcat 2009 1 Gezuar Me Stupcat 2009 2

Humor Shqip 2008
Cim Kulleri Te Lec Katundari Leci Te Molla Cima Gëzuar Me Qumilin 1
Gëzuar Me Stupcat 1 Gëzuar Me Stupcat -2 Gëzuar Me Qumilin 2
Gëzuar Me Tupan - 1 Gëzuar Me Tupan - 2 Gëzuar Me Tupan - 3
Gëzuar Me Mixhën Bib Zyra-Pavarsia e Femrave  Fati i Zyres
Lajmi Nga Gurbeti Leci&Cima LABIA 2008 pjesa e Dytë Stupcat Për 8 Mars 
Zyra-Ti Moj Nuse Dujma Nanën Bakshishet E Zetehanes Oda Mixhës Ram

KOMEDI DHE PJES HUMORISTIKE

     


Ajouter un commentaire à cette page:
Votre nom:
Votre adresse e-mail:
Votre site web:
Votre message:

WWW.ALBASTRIMA.FR.GD
 
Publicité
 
 

 RADIO  SHQIP

 
 

=> Veux-tu aussi créer une site gratuit ? Alors clique ici ! <=